De zaakvoerder van Carrosserie Kris is Kris Schoenmakers.

Kris komt uit een carrosseriefamilie. Hij is dan ook reeds de derde generatie koetswerkhersteller. Zijn grootvader richtte in de jaren ’60 zijn eigen carrosserie op en ook zijn vader volgde begin jaren ’80 met zijn eigen carrosseriebedrijf. Niet moeilijk dus dat Kris al snel de microbe te pakken had. Als klein manneke hielp hij zijn vader reeds sleutelen aan wagens.

Op zijn 18de startte Kris als koetswerkhersteller in een garage. Hij deed al die jaren veel ervaring op en groeide in 2006 uit tot meestergast. Door zijn jarenlange ervaring in een onafhankelijke carrosserie is hij vertrouwd met alle merken.

Verder is Kris vertrouwd met rallywagens en oldtimers. Net zoals zijn vader is Kris in 2003 in de rallywereld gestapt. Dit met een Opel GT van 1969 die hij door 3 jaar van hard werken had omgetoverd van een wrak tot een mooie bolide. Doorheen de jaren veranderde hij de Opel GT nog enkele keren van gedaante.

Kris zijn passie voor wagens wil hij graag ten dienste stellen van zijn klanten. Voor hem is iedere klant en iedere wagen uniek. Iedereen is verschillend en heeft andere noden. Voor alles heeft Kris een oplossing. Dit door zijn jarenlange ervaring en zijn respect voor zowel klant als wagen.

Bij Carrosserie Kris kom je in een familiebedrijf terecht waar jij als klant centraal staat. Wij beschikken over een enthousiast team van 3 carrossiers en 1 administratief medewerker. Zij staan u steeds met een glimlach te woord. Uiteraard blijft Kris het eerste aanspreekpunt voor u als klant.