De restauratie van uw rallywagen in goede handen

✓ Herstelt ook rallywagens

✓ Herstelt ook oldtimers

✓ Vervangwagens

Zoekt u een betrouwbare partner voor de restauratie van uw rallywagen? Dan is Carrosserie Kris waar u moet zijn! Wij zijn een kundig en enthousiast team onder de bekwame leiding van Kris Schoenmakers, die als klein manneke al meehielp in de garage van zijn vader en al sinds 2003 op volle toeren meedraait in de rallywereld. Wij zijn gelegen in het mooie Grobbendonk en bieden onze diensten aan iedere rallyfanaat van Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg aan. Bij ons is uw bolide in goede handen!

Geïnteresseerd in de service van CARROSSERIE KRIS?

CARROSSERIE KRIS auto Opel

De restauratie van een rallywagen: een kwestie van passie

De restauratie van uw rallywagen wordt bij ons met de grootst mogelijke zorg en liefde uitgevoerd (zoals u kunt zien in onze fotogalerij). Eenmaal gebeten door de rallymicrobe blijft u er immers altijd aan overgeleverd, dat weet iedere rallyfanaat inclusief de voltallige ploeg van Carrosserie Kris. Verstand van zaken en passie voor de sport zijn dan ook nodig om met verstand van zaken de restauratie van uw rallywagen op de beste manier te vervolmaken. Zo kunt u binnen de kortste keren de adrenaline weer door uw bloed voelen stromen op de baan. Wij zijn bovendien ook bekwaam in het restaureren van oldtimers en in algemene carrosserieherstellingen.

Neem contact met ons op

Wij nemen met veel liefde en plezier de restauratie van uw rallywagen op onze schouders. Kom langs bij onze garage aan de Herentalse Steenweg 89 te Grobbendonk of maak een afspraak door ons te bellen op het nummer 0497 28 46 62 of door een e-mail te sturen naar kris@carrosseriekris.be.