Krak in de restauratie van oldtimers in regio Antwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in de restauratie van oldtimers in de gehele regio Antwerpen. Doordat de zaakvoerder, Kris Schoenmakers, gepassioneerd is door oldtimers en hier dan ook jarenlange ervaring in heeft, kunnen we hier een sterke kwaliteit in afleveren. Kris rijdt al sinds zijn 18e met oude Opels en rijdt rally met een Opel GT van 1969. Doordat Kris door de jaren heen de wagens volledig zelf in orde heeft gezet én onderhouden, kunnen we u ook een totaalpakket afleveren. Voor het herstellen van oldtimers draaien wij in Grobbendonk in Antwerpen onze hand dus absoluut niet om.

Wij verzorgen de restauratie van oldtimers in regio Antwerpen

Bent u op zoek naar de beste partij om de restauratie van uw oldtimers in goede banen te leiden en woont u in de provincie Antwerpen, dan zit u bij ons helemaal juist (zoals u ook kunt zien in onze fotogalerij). Passie met een hoofdletter P, dat voelt een autoliefhebber voor zijn oldtimer(s). Bij Carrosserie Kris zijn wij stuk voor stuk gebeten door de microbe, waardoor wij met veel plezier, liefde en kennis van zaken het herstellen van oldtimers van over de hele provincie Antwerpen op ons nemen. Ook vanuit Limburg en Vlaams-Brabant bent u natuurlijk van harte welkom voor de restauratie van oldtimers. Wij staan voor een klantvriendelijke aanpak en tonnen ervaring. Ook werken wij met andere bedrijven samen waar we aan onderdelen kunnen geraken of waar de bekleding van de wagen zo origineel mogelijk nagebootst kan worden. Het herstellen van uw geliefde oldtimers nemen wij in onze garage nabij Antwerpen zoals u kunt merken heel serieus!

Kom langs in onze garage

De vaardigheden van ons team, wat betreft de restauratie van uw oldtimer, aan de Herentalse Steenweg 89 te Grobbendonk, Antwerpen staan buiten kijf. U kunt ons hiervoor altijd bellen op het nummer 0497 28 46 62, een e-mail sturen naar kris@carrosseriekris.be, of ons contactformulier invullen. Zijn er speciale wensen? Wij houden van uitdagingen!