Carrosserieherstellingen

In een ongeval terechtkomen is nooit fijn, maar gelukkig kunnen wij u hierbij helpen door u de beste carrosserieherstellingen aan te bieden. Wanneer u dus ooit schade aan uw auto heeft en woont in Grobbendonk, Bouwel, Nijlen, Vorselaar of omstreken, dan kunt u bij Carrosserie Kris altijd terecht voor uw carrosserieherstellingen!

Uw eerste hulp bij carrosserieherstellingen

Wij zijn een hecht familiebedrijf vol autoliefhebbers die al vele jaren ervaring hebben in koetswerkherstellingen. Zaakvoerder Kris Schoenmakers is al van kleins af aan zot van auto’s. Jong geleerd is oud gedaan: op zijn 18e startte hij als koetswerkhersteller in een garage, sinds 2006 is hij zelfs meestergast. Vandaag leidt hij een team vol gepassioneerde vakmensen in Grobbendonk. Woont u dus in de omgeving van Bouwel, Nijlen of Vorselaar, dan kunt u voor carrosserieherstellingen aan uw auto altijd terecht bij Carrosserie Kris. Daarnaast staan wij ook steeds voor u klaar indien u uw auto wilt laten lakken of wanneer u iemand zoekt voor algemene autoherstellingen. Bekijk onze fotogalerij om een idee te krijgen van ons vakmanschap.

Onderneem actie bij een ongeval

Wanneer u met uw auto in een ongeval terechtkomt in de regio Grobbendonk-Bouwel-Nijlen-Vorselaar of Berlaar en dus beroep moet doen op Carrosserie Kris voor uw carrosserieherstellingen, is het belangrijk om direct gepaste actie te ondernemen.

  • ​Loopt de herstelling via de verzekering? Licht dan eerst de verzekering in. U kunt dan onze naam als hersteller opgeven.
  • Contacteer ons via telefoon, mail, Facebook Messenger, Whatsapp of bericht.
  • Wij reageren steeds zo snel mogelijk en zullen een afspraak maken wanneer u kunt langskomen voor een prijsofferte. Loopt de afhandeling via de verzekering? Dan zal de verzekering doorgeven wanneer de expert bij ons langskomt voor een bestek. U bent de wagen dan een paar uurtjes kwijt maar uiteraard kunt u dan gebruikmaken van een vervangwagen.
  • Ofwel blijft de wagen ineens bij ons voor herstelling ofwel maakt u een afspraak wanneer u de wagen wilt laten herstellen.
  • Of het nu via verzekering gaat of niet, er staat stee​ds een vervangwagen gratis ter beschikking voor u.

Kom bij ons langs voor gepaste hulp

Vanuit onze garage aan de Herentalse Steenweg 89 te Grobbendonk staan wij steeds voor u klaar om de carrosserieherstellingen van uw auto op ons te nemen: of u nu uit de omgeving van Bouwel, Nijlen of Vorselaar komt, of uit de wijdere regio Antwerpen. Bel ons op het nummer 0497 28 46 62 of stuur een e-mail naar kris@carrosseriekris.be. Wij zijn ook te bereiken via Facebook Messenger, Whatsapp of via het contactformulier