Specialisten in het herstellen van oldtimers in regio Vlaams-Brabant

✓ Herstelt ook rallywagens

✓ Herstelt ook oldtimers

✓ Vervangwagens

Als het op het herstellen van oldtimers aankomt, binnen of buiten Vlaams-Brabant, dan vindt u geen betere, passionelere partij dan Carrosserie Kris. Wij zijn een bende oldtimerliefhebbers pur sang met een jarenlange staat van dienst, die zich steeds vol op elke restauratie van oldtimers uit Antwerpen, Vlaams-Brabant of elders storten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees snel verder!

Geïnteresseerd in de service van CARROSSERIE KRIS?

CARROSSERIE KRIS auto Opel

Het herstellen van uw oldtimers in de provincie Vlaams-Brabant in capabele handen

Vanuit onze garage in Grobbendonk staan wij ook in voor de restauratie van uw oldtimers indien u in Vlaams-Brabant of zelfs Limburg woont. Maar natuurlijk omvat ons werkgebied ook de gehele provincie Antwerpen. Hoe meer eigenaars van oldtimers wij kunnen helpen, hoe liever! Dit alles onder het kundig leiderschap van zaakvoerder Kris Schoenmakers, die al van jongs af aan bezeten is door oldtimers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Bent u benieuwd naar een voorbeeld van wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u altijd eens een blik werpen op onze fotogalerij. Naast de restauratie van uw oldtimers uit Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg staan wij zoals u daar ziet ook graag in voor het herstellen van uw carrosserie of het lakken van uw auto.

Vul het contactformulier in

Wilt u graag de restauratievaardigheden van onze ploeg aanspreken om uw oldtimers uit regio Vlaams-Brabant te laten herstellen? Maak een afspraak door het contactformulier in te vullen of door ons te bellen of mailen op respectievelijk het nummer 0497 28 46 62 of e-mailadres kris@carrosseriekris.be. Tot binnenkort in onze garage aan de Herentalse Steenweg 89 te Grobbendonk, Antwerpen!