De experts in het herstellen van oldtimers in regio Limburg

✓ Herstelt ook rallywagens

✓ Herstelt ook oldtimers

✓ Vervangwagens

Zoekt u naar een goede partij voor het herstellen van uw oldtimers in of rond Limburg? Carrosserie Kris doet zeker en vast een serieuze gooi naar deze titel. Zowel zaakvoerder Kris Schoenmakers als de rest van het team zijn al jarenlang idolaat van oldtimers. Wij combineren dus moeiteloos ervaring met passie in de restauratie van alle oldtimers die voor onze neuzen passeren uit Antwerpen, Limburg of elders. Kom bij ons langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Geïnteresseerd in de service van CARROSSERIE KRIS?

CARROSSERIE KRIS auto Opel

Vol passie herstellen wij uw oldtimers in regio Limburg

Onze garage bevindt zich in Grobbendonk (in de provincie Antwerpen) maar wij herstellen ook graag uw oldtimers indien u in Limburg of Vlaams-Brabant woonachtig bent. Het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan en daarom storten wij ons vol passie op elk restauratieproject! Mensen uit Antwerpen zijn daarom uiteraard ook van harte welkom in onze garage. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw geliefde bolide(s) kunnen betekenen? Neem een kijkje in onze fotogalerij. Zoals u ziet zijn wij niet alleen bedreven in het herstellen van oldtimers, maar kunnen wij ook instaan voor de restauratie van uw rallywagens in onze garage nabij Limburg.

Laat van u horen

Woont u in Limburg en zoekt u hét beste adres voor de restauratie van uw oldtimers? Kom dan snel eens bij ons langs in onze garage aan de Herentalse Steenweg 89 te Grobbendonk. Of maak een afspraak door ons te bellen op het nummer 0497 28 46 62 of te mailen naar kris@carrosseriekris.be. Zo zet u de eerste stap naar de geslaagde restauratie van uw oldtimers in regio Limburg!