Optimale carrosserieherstellingen voor uw auto in regio Herentals

✓ Herstelt ook rallywagens

✓ Herstelt ook oldtimers

✓ Vervangwagens

Uw nummer één adres voor carrosserieherstellingen aan uw auto in de regio Herentals en Herenthout, dat is Carrosserie Kris in Grobbendonk. Wij zijn een warm familiebedrijf vol autoliefhebbers waarbij uw wensen steeds centraal worden gezet. Wij staan, vanuit onze garage aan de Herentalse Steenweg 89 te Grobbendonk, steeds voor u klaar!

Geïnteresseerd in de service van CARROSSERIE KRIS?

CARROSSERIE KRIS auto Opel

Bedreven in carrosserieherstellingen aan uw auto in regio Herentals en Herenthout

Een ongeval meemaken is nooit leuk en ook de nasleep kan erg stressvol zijn. Heeft u een ongeval met uw auto en woont u in de buurt van Herentals, Herenthout of Berlaar, dan kunt u voor uw carrosserieherstellingen in ieder geval terecht bij Carrosserie Kris. Wij zijn een enthousiast team met een lange staat van dienst in koetswerkherstellingen: zaakvoerder Kris is hier sinds zijn 18e zeer bedreven in en sinds 2006 al meestergast. Wij zullen er dus alles aan doen om alvast deze last voor u te verlichten. Neem gerust een kijkje in onze fotogalerij om enkele resultaten van onze goede zorgen te bekijken. Zoals u ziet, kunt u bij ons ook aankloppen wanneer u uw auto wilt laten herstellen.   

Contacteer ons na een ongeval

Is er nood aan carrosserieherstellingen aan uw auto na bijvoorbeeld een ongeluk in de omgeving van Herentals en Herenthout? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dit kan via het nummer 0497 28 46 62 of het e-mailadres kris@carrosseriekris.be. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk bij ons langs kunt komen, en hebben te allen tijde een gratis reservewagen voor u klaar staan.