Carrosserieherstellingen nodig aan uw auto in regio Berlaar?

✓ Herstelt ook rallywagens

✓ Herstelt ook oldtimers

✓ Vervangwagens

Heeft u onlangs een ongeval gehad en heeft u dus nood aan carrosserieherstellingen voor uw auto in regio Berlaar? Wij van Carrosserie Kris staan voor u klaar! Wij zijn een hecht familiebedrijf vol gepassioneerde autoliefhebbers die uw auto met veel plezier en toewijding als nieuw voor u opknappen.

Geïnteresseerd in de service van CARROSSERIE KRIS?

CARROSSERIE KRIS auto Opel

Optimale carrosserieherstellingen aan uw auto in Berlaar en omstreken

Een ongeval meemaken is op zichzelf al stressvol genoeg. Wij willen er daarom voor zorgen dat u zich op vlak van de herstelling van uw auto geen enkele extra zorgen hoeft te maken. Vanuit onze garage aan de Herentalse Steenweg 89 in Grobbendonk staan wij klaar voor iedereen die onze hulp nodig heeft. Bij ons kunt u terecht voor carrosserieherstellingen aan uw auto: of u nu in Grobbendonk, Berlaar of Herentals woont. Zoals u kunt zien in onze fotogalerij laten wij ons niet in met half werk en zijn wij ook beschikbaar voor een heleboel andere diensten, bijvoorbeeld wanneer u uw auto wilt laten lakken.

Schakel ons in na een ongeval

Wil u carrosserieherstellingen laten uitvoeren aan uw auto na een ongeluk in de buurt van Berlaar? Laat ons zo snel mogelijk iets weten door te bellen naar 0497 28 46 62 of een e-mail te sturen naar kris@carrosseriekris.be. Wij knappen uw auto voor u op zodat deze er weer zo goed als nieuw uit komt te zien. In de tussentijd krijgt u van ons een vervangwagen mee, ongeacht de staat van uw verzekeringen.