Preloader Close

Carrosserieherstellingen

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact op!

Achtergrond Auto Carrosserie Kris

✔ Herstelt ook rallywagens

✔ Herstelt ook oldtimers

✔ Vervangwagens

In een ongeval terechtkomen is nooit fijn, maar gelukkig kunnen wij u hierbij helpen door u de beste carrosserieherstellingen aan te bieden. Wanneer u dus ooit schade aan uw auto heeft en woont in Grobbendonk, Bouwel, Nijlen, Vorselaar of omstreken, dan kunt u bij Carrosserie Kris altijd terecht voor uw carrosserieherstellingen. Dankzij onze kunde, ziet uw wagen er na een bezoek aan onze garage in Grobbendonk weer als nieuw uit. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen, die zich iedere keer opnieuw met de grootste motivatie inzetten om uw wagen te laten schitteren.

Wij staan garant voor schitterende carrosserieherstellingen

Als u in de omgeving van Bouwel, Nijlen of Vorselaar woont, kunt u voor carrosserieherstellingen aan uw auto altijd terecht bij Carrosserie Kris. Ook inwoners van Berlaar zijn van harte welkom in onze garage. We halen oneffenheden of deuken weg en lakken de wagen in de gewenste kleur. Carrosserie Kris is de referentie in de omgeving van Bouwel, Nijlen en Vorselaar voor vakkundige carrosserieherstellingen. Wij zien er tijdens een herstelling van een auto steeds op toe dat de wagen zijn karakteristieke eigenschappen behoudt. Bovendien wordt er uitsluitend gewerkt met kwalitatieve materialen en producten. Uiteraard zijn ook wagens welkom voor carrosserieherstellingen, indien u niet van Bouwel, Nijlen of Vorselaar afkomstig bent.

Kom bij ons langs voor gepaste hulp

Vanuit onze garage aan de Herentalse Steenweg 89 te Grobbendonk staan wij steeds voor u klaar om de carrosserieherstellingen van uw auto op ons te nemen: of u nu uit de omgeving van Bouwel, Nijlen of Vorselaar komt, of uit de wijdere regio Antwerpen. Bel ons op het nummer +32 497 28 46 62 of stuur een e-mail naar kris@carrosseriekris.be. Wij zijn ook te bereiken via Facebook Messenger, Whatsapp of via het contactformulier.