Uw auto laten lakken bij onze garage in Antwerpen

✓ Herstelt ook rallywagens

✓ Herstelt ook oldtimers

✓ Vervangwagens

Door uw auto te laten lakken, blijft u dat heerlijke gevoel vasthouden dat u in een blinkende nieuwe wagen aan het rijden bent. Uiteraard wilt u dat dit proces foutloos wordt uitgevoerd, want in een slecht geverfde auto is het een stuk minder leuk rijden. Dit is waar Carrosserie Kris om de hoek komt kijken. Door onze passie voor auto’s en jarenlange staat van dienst, zijn wij de ideale partij wanneer u uw auto wilt laten lakken, spuiten of verven in de regio van Herentals, Grobbendonk, Herenthout en omstreken!

Geïnteresseerd in de service van CARROSSERIE KRIS?

CARROSSERIE KRIS auto Opel

De beste partij om uw auto bij te laten lakken

Carrosserie Kris beschikt over een team van autoliefhebbers die weten hoe belangrijk goed onderhoud is, zowel op vlak van mechaniek als carrosserie, en dit dus met de grootst mogelijke zorg voor u in orde brengen. Zaakvoerder Kris Schoenmakers is al van kinds af aan gefascineerd door auto’s. Jong geleerd is oud gedaan: al van toen hij een klein manneke was, hielp Kris mee in de garage van zijn vader. Woont u in of rond Herentals, Grobbendonk en Herenthout, dan kunt u bij hem dus altijd terecht als u uw auto wilt laten lakken, spuiten of verven. Neem gerust eens een kijkje in onze fotogalerij als u benieuwd bent wat wij voor u kunnen verwezenlijken.

Ontdek onze overige diensten

Autoliefhebbers uit Herentals, Grobbendonk en Herenthout kunnen niet alleen bij ons terecht voor het laten lakken, spuiten of verven van hun auto. Wij zijn een allround garage vol ervaren carrossiers die ook bedreven zijn in bijvoorbeeld gespecialiseerde carrosserieherstellingen. Zaakvoerder Kris Schoenmakers is daarnaast ook een grote rallyfanaat, dus ook voor de restauratie van uw rallywagen kunt u steeds bij ons terecht. Neem een kijkje op onze website om te ontdekken wat wij nog meer voor u kunnen betekenen of vraag het bij ons na.

Laat bij ons uw auto lakken

Als u in de omgeving van Herentals, Grobbendonk of Herenthout woont, brengt u ons dan zeker een bezoekje de volgende keer dat u uw auto wilt laten lakken, spuiten of verven. Onze garage bevindt zich aan de Herentalse Steenweg 89 te Grobbendonk, Antwerpen. Maak een afspraak door ons te bellen (0497 28 46 62), mailen (kris@carrosseriekris.be) of door het contactformulier in te vullen.